L’Erboristica Olio Corpo & Capelli Cocco & Monoi. 200 ml.

Vaj vegetal nga arra e kokosit dhe Monoi i cili ka dy funksione.Ky krem-vaj është i përdorshëm edhe për flokët por edhe për trupin.Aplikohet mbas dushit dhe lëkurën e mban të butë dhe të ndritëshme ndërsa flokët i mbron nga agjentët atmosferik.Mjafton ta ngrohësh pak që të kthehet në gjendje të lëngëshme dhe është gati për përdorim. 200 ml. Made in Italy 8002842170646
1,000  Lekë