L’Erboristica Olio Mandorle Dolci. 200 ml.

Vaj i bajames së embël. Ushqyes për lëkurën dhe përdoret mbas dushit.Këshillohet dhe në përdorimin e masazheve.Ideal për parandalimin e njollave të diellit.200 ml. Made in Italy 8002842170103
1,000  Lekë