L’Erboristica Scrub Corpo Vellutante Granuli di Albicoca. 200 ml.

Skrup-krem për trupin me përberje kajsie të kombinuar me vajin e ullirit.Largon qelizat e vdekura dhe vepron për të mbajtur lëkurën e butë dhe të hidratuar.200 ml. Made in Italy 8002842170202
1,000  Lekë