L’Erboristica Bagno Doccia Bergamotto & Abete Bianco. 400 ml.

Shampo trupi për nje lëkurë sa më të relaksuar. Përmban vajra të bergamotit dhe te bredhit të kombinuar me ekstraktet të limonit dhe orizit,të cilat japin agjent veprues për qetësimin dhe hidratimin e trupit. 400 ml. Made in Italy 8002842169664
1,000  Lekë