L’Erboristica Bagno Doccia Te Verde. 400 ml.

Shampo për trupin me përbërës kryesor cajin jeshil,i cili është ushqyes për lëkurën të ndjeshme dhe delikate.Gjithashtu bën lëkurën të jetë e butë dhe e shkëlqyer.400 ml Made in Italy 8002842174026
1,000  Lekë