L’Erboristica Mousse Doccia Te Verde. 300 ml.

Xhel për trupin me përbërës kryesor cajin jeshil,i cili është ushqyes për lëkurën të ndjeshme dhe delikate.Gjithashtu bën lëkurën të jetë e butë dhe e shkëlqyer.300 ml Made in Italy 8002842170400
1,000  Lekë