L’Erboristica Tonico Viso. 200 ml.

Uje tonik për pastrimin e fytyrës.Qetësues për fytyrën dhe e pastron atë në thellësi.Me ekstrakte te ahut dhe acidit hilarunik i jep fytyrës rifreskim dhe rigjenerim. 200 ml. Made in Italy 8002842065058
1,000  Lekë