L’Erboristica Crema Mani Olio di Cotone e Proteine del Riso. 75 ml.

Krem për duart dhe thonjtë me përmbajtje të vajit të pambukut.Lëkura e përthith shpejt dhe mbetet e hidratuar dhe e butë.Gjithashtu kombinimi i proteinave të orizit me vitaminen E krijon mbrojtje nga agjentet atmosferik. 75 ml. Made in Italy 8002842170073
600  Lekë