L’Erboristica Mousso Doccia Cocco.200 ml.

Xhel dushi për trupin i formuluar me përbërës funksionalë me origjinë bimore.Shumë e përshtatshme për ata që duan aromën e arrës së kokosit.Gjithashtu prania e aloe veras dhe proteinës së orizit ofrojnë një efekt zbutës dhe hidratues. 200 ml. Made in Italy 8002842169916
800  Lekë