L’Erboristica Emolusione Detergente Viso.150 ml.

Sapun për fytyrën i cili është efikas për pastrimin e make up-it dhe ndihmon në hidratimin e plotë të lëkurës.Gjithashtu e bën fytyrën të qetë të butë dhe minimizon aknet. 150 ml. Made in Italy 8002842065003
1,000  Lekë