L’Erboristica Uomo Shampoo Doccia. 200 ml.

Shampo trupi për meshkuj.Me përbëres vegetal të cilët e bëjnë lëkurën e hidratuar dhe të butë.200 ml. Made in Italy 8002842170905
1,000  Lekë