L’Erboristica Peeling Esfoliante Corpo Olive Oil. 200 ml.

Skrup-krem për trupin me përberje kajsie të kombinuar me vajin e ullirit.Largon qelizat e vdekura dhe vepron për të mbajtur lëkurën e butë dhe të hidratuar.200 ml. 8002842130053
1,000  Lekë