L’Erboristica Doccia Schuma Oro di Baobab. 200 ml.

Xhel Dushi me vaj baobab me formulim delikat dhe të butë.Me bazë të agjenteve me origjinë bimore .Gjithashtu proteinat e orizit e bëjnë lëkurën e butë dhe me një aromë të këndëshme. 200 ml. Made in Italy. 8002842063009
800  Lekë