Xflex Barber Neck Strip 5x100

Letër qafe. Higjenike dhe e lehtë për tu përdorur, përshtatet ne cdo madhësi qafe, si në meshkuj ashtu edhe në femra me fleksibilitetin e saj. Kap flokët e lirshëm dhe thith djersën. Çdo paketë ka 5 x 100 shirita vetë-ngjitës.
500  Lekë