L’Erboristica Sapone Vegetale di Marsiglia. 125 g.

Sapun i përshtatshëm për fytyrën,shkumë qetësuese e këtij sapuni me përmbajtje prej soje të butë,vaj ulliri,i ëmbël dhe delikat,siguron një veprim pastrimi të butë dhe të respektueshëm të të gjitha lëkurave, madje edhe ato më të ndjeshme.Një sapun artizanal tradicional, për ta lënë lëkurën e butë,aromatike dhe të hidratuar. 125 g. Made in Italy. 8002842470579
400  Lekë