L’Erboristica Sapone Vegetale Olio di Mandrole.125 g.

Sapun me përbërje të vajit të ullirit të pastër dhe vajit të bajames së ëmbël,ka një veprim qetësues dhe elastik që e bën atë ideal për lëkurë normale dhe të hidratuar.Ideale për higjienën e përditshme të të rriturve dhe fëmijëve për shkak të mungesës totale të substancave kimike.125 g. Made in Italy 8002842470180
400  Lekë