L’Erboristica Sapone Vegetale Olio di Olivia. 125 g.

Sapun me përbërje të vajit të ullirit ekstra të virgjer.Ka një efekt hidratues,mbrojtës,duke siguruar ushqim dhe një prekje të butë në lëkurë.Kjo është veçanërisht e theksuar për lëkurën të ndjeshme dhe për një pastrim delikate të përditshme të trupit. 125 g. Made in Italy. 8002842470555
400  Lekë