L’Erboristica Sapone Vegetale al Late.125 g.

Sapun me përbërje qumështi dhe me vajra bimore të pastër,në sajë të shumë përbërësve aktivë ka një veprim hidratues dhe zbutës në epidermë,duke siguruar ushqim dhe një prekje të butë për lëkurën.Kjo është veçanërisht e theksuar për lëkurën e thatë dhe të ndjeshme dhe për higjenën e përditshme të të rriturve dhe fëmijëve. 125 g. Made in Italy. 8002842470562
400  Lekë