L’Erboristica Acido Jaluronico Vegetale. 15 ml.

Acidi hialuronik është një nga përbërësit kryesorë të polisakaridës së lëkurës dhe shumë organe dhe inde në trupin e njeriut.Përmes ndikimit të saj në shumë lidhje dhe receptorë, ai merr pjesë në shumë funksione qelizore të trupit dhe ka struktura specifike të ristrukturimit dhe rigjenerimit,duke ndikuar drejtpërdrejt në sintezën e kolagjenit, duke e lënë lëkurën më elastike dhe kompakte.Për shkak të veprimit të tij natyral antioksidues dhe anti-inflamator,acidi hialuronik është kundër formimit të radikalëve të lirë dhe parandalon shenjat e plakjes,luftimin e linjave dhe lëkurën e dobët. 15 ml. Made in Italy 8002842170134
3,000  Lekë