L’Erboristica Siero Viso Multiattivo. 30 ml.

Serum trajtues për fytyrën ka një veprim global kundër plakjes që aktivizon rininë.Rigjeneron lëkurën dukshëm,pakëson rrudhat dhe tregon karakteristikat e fytyrës. Falë një përqendrimi të fito-ekstrakte dhe vajrave vegjetale,lëkura duket më e vendosur,e freskët dhe jetësore. Agjentët veprues nxisin bashkëpunimin midis qelizave dhe fibrave të kolagjenit,duke garantuar kohezionin dhe elasticitetin e lëkurës,duke aktivizuar në të njëjtën kohë mekanizmat e riparimit dhe mbrojtjes të cilat kundërshtojnë procesin e plakjes dhe streset e përditshme të mjedisit.Vaj argan sjell një shkëlqim dhe kompaktësi të shtuar në fytyrë.Me përdorim të përsëritur vjen një reduktim i ndjeshëm i të gjitha shenjave të plakjes, parandalimi i formimit të radikaleve të lira dhe riformimi dhe tonizimi i formës së fytyrës.Anti rrudhë. Multi-riparues. Rigjeneruese. 30 ml. Made in Italy 8002842170653
3,000  Lekë