L’Erboristica Elisir Supremo Camelia Japonica. 100 ml.

Vaj hidratues,riparues për lëkurën.Formula plotësisht e natyrshme për këtë vaj trupor që kombinon në një produkt të vetëm aromën sublime dhe trajtimin e trupit. Cilësi delikate dhe e këndshme menjëherë bashkohet me lëkurën dhe përfundon atë me aromë joshëse.Me përmbajtje të lules kamelia të japonisë.Lëkura mbetet rrezatuese dhe e butë që shkëlqen dhe shpërndan një aromë të këndëshme. 100 ml. 8002842169602
1,500  Lekë