L’Erboristica Olio di Argan. 50 ml.

Vaj argani i cili përdoret para larjes,me cilësi që sjell shkëlqim të menjëhershëm ndaj të gjitha llojeve të flokëve pa i dëmtuar ato.Flokët janë thellësisht të hidratuar,të butë dhe me shkëlqim. 50 ml Made in Italy 8002842170127
2,500  Lekë