L’Erboristica Olio di Semi di Lino e Karite Spray. 100 ml.

Rivendos elasticitetin,vëllimin dhe ndriçimin e flokëve.Trajtim intensiv,riparim dhe forcimi i të gjitha llojeve të qimeve në thellësi,flokët e trajtuara dhe të devitalizuara veçanërisht,për një rezultat elastik dhe ekstrem të shkëlqyer. 100 ml. Made in Italy 8002842170172
1,000  Lekë