L’Erboristica Detergente Intimo Calendula Verberna. 250 ml.

Detergjent intim i bazuar në ekstraktet e lules Calendula dhe Verbena,ka një formulim bimor që, falë origjinës bimore,parandalon dhe zbut shqetësimin për shkak të irritimeve të vogla, thatësisë, skuqjes dhe djegie.Pastron me delikatesë ekstreme duke ruajtur filmin hidro-lipid dhe duke mbrojtur ekuilibrin fiziologjik të mukozave. 250 ml. Made in Italy 8002842169930
1,000  Lekë