L’Erboristica Barba Perfetta Uomo. 50 ml.

Krem trajtues natyral për lëkurën dhe mjekrën.Cilësi e lartë për lëkurën e freskët, e këndshme dhe jo e yndyrshme.Me bazë të acidit hialuronik mbron lëkurën.Prania e vitamina E dhe vajra të tjera të çmuara të bimëve siguron mbrojtje efektive antioksiduese,duke lënë një aromë delikate me erëza drusore për tërë ditën.Pa alkool, është i përshtatshëm edhe për lëkurë të ndjeshme. 50 ml. Made in Italy 8002842170974
1,000  Lekë