L’Erboristica Olio Da Barba. 30 ml.

Një përzierje e çmuar me 7 vajra vegjetale (jojoba liri, oriz, macadamia, shea, soje, kanaçe) dhe vitamina E që kujdeset për mjekrrën.Mbart një veprim zbutës,forcon rrënjën e mjekrrës dhe nxit rritjen e saj.Me këtë trajtim mjekra mbetet e mbrojtur dhe e shkëlqyeshme.Aromë e cila përbëhet nga agrumet dhe ekstraktet e grejpfrutit të mandarinës,të piperit dhe kanellës. 30 ml. Made in Italy 8002842170967
1,500  Lekë