L’Erboristica Balsamo Dopobarba. 100 ml.

Balsam pas rroje.Pa alkool dhe i përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme.Qetësues dhe hidratues me ekstrakt xhensen dhe aloe vera.Cilësi jo e yndyrshme e butë. Rifreskon lëkurën dhe parandalon skuqjen e rruajtjes. 100 ml. Made in Italy 8002842170929
1,200  Lekë