L’Erboristica Deodorante Spray. 100 ml.

Deodorant siguron mbrojtje anti-erë për 24 orë.Formulimi i saj plotësisht natyral pengon formimin e aromave të pakëndshme, në sajë të përbërësve aktivë të saj, mbrojnë lëkurën për një kohë të gjatë dhe e lehtëson atë nga acarimi dhe skuqja. 100 ml. Made in Italy 8002842170936
1,200  Lekë