L’Erboristica Detergente Intimo Aloe Bio 50. 250 ml.

Detergjent intimo.Ky produkt është formuluar në mënyrë specifike për të parandaluar dhe lehtësuar dhimbjen e irritimeve dhe shqetësimeve të tilla të përditshme si thatësi, tension,djegie dhe skuqje.Ky produkt është formuluar me tretës shumë të butë delikatë të bazuar në bazë bimore. Falë përmbajtjes së lartë të ekstraktit organik aloe vera, ajo ka vetitë qetësuese dhe freskuese. Acid laktik përforcon mbrojtjen natyrale të mukozës, duke parandaluar acarimin dhe duke e bërë produktin të përshtatshëm për higjienën personale të përditshme. 250 ml. Made in Italy 8002842040055
1,200  Lekë