L’Erboristica Maschera Viso all’Argilla Rosa Purysens.75 ml.

Maskë e fytyrës me argjilë rozë për lëkurë të përzier dhe të papastër ose me probleme akne.Veprimi pastrues,hidratues dhe rigjeneruese që ndihmon në eliminimin e papastërtive dhe thithjen e sebumit të tepërt. 75 ml. Made in Italy 8002842065027
1,500  Lekë