L’Erboristica Crema Esfoliante Viso Purysens. 75 ml.

Krem rigjenerues dhe praktike për t'u përdorur.Veprimi mekanik i mikrobeve të bambu synon papërsosmërinë e llojeve të përziera dhe të papastër të lëkurës,duke rivendosur një ngjyrë uniforme dhe duke e lënë lëkurën rrezatuese dhe të qetë. 75 ml. Made in Italy 8002842065010
1,300  Lekë