L’Erboristica Crema Viso Riequilibrante Anti-Eta Purysens. 50 ml.

Krem i butë,siguron hidratim të vazhdueshëm dhe një trajtim efektiv kundër rrudhave, në sajë të një formulimi të butë dhe jo të yndyrshëm.Dita pas dite,ajo lufton yndyrshmërinë dhe papërsosmëritë,si dhe ndriçimin e dyskromisë dhe trajtimin e shenjave të tjera të ndieshme tipike të llojeve të përziera dhe të papastër të lëkurës.E lë fytyrën të tonifikuar, përsosur dhe rinovuar.Trajtimi i përditshëm gjithashtu ofron një bazë ideale për make-up. 50 ml. Made in Italy 8002842065034
2,000  Lekë