L’Erboristica Crema Viso Notte Antiage Olio di Macadamia & Burro di Karite. 50 ml.

Krem,i pasur me përbërës aktiv natyral,liron të gjitha efektet e saj të dobishme në lëkurë,duhet të aplikohet natën për të pasur një lëkurë të butë dhe të qetë në mëngjes. 50 ml. Made in Italy 8002842169954
2,000  Lekë