L’Erboristica Crema Viso Prime Rughe all’Olio di Mandrole Dolci. 50 ml.

Krem i lëngshëm dhe i lehtë,bazuar në vajin e ullirit të ëmbël,formuluar posaçërisht për të parandaluar dhe luftuar shenjat e hershme të plakjes.Një krem hidratues i veçantë,i pasur me përbërës funksional të perimeve,të cilat sigurojnë hidratim të balancuar gjatë gjithë ditës.Baza e shkëlqyeshme për përbërjen.I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurave. Me përbërje të vajit të bajames së ëmbël.Ndriçues,revitalizues,hidratues 24h. 50 ml. Made in Italia. 8002842169701
2,000  Lekë