L’Erboristica Crema Viso Antiage all’Olio di Olivia. 50 ml.

Krem trajtues i përditshëm anti-plakje forcon lëkurën kundër forcave agresive në ndërtimin e indeve lëkurore dhe përforcimin e mbrojtjes natyrore të lëkurës. Vitamina antioksidante neutralizojnë efektin destruktiv të radikalëve të lirë. Kjo formulë e re është e pasuruar më tej nga përbërësit aktivë të pranishëm në ullirin dhe acidin hialuronik, të cilat lëshohen ngadalë në trup, duke stimuluar fuqitë rigjeneruese dhe duke rritur hidratimin.Rezultati është një lëkurë e përkulur, e mbrojtur mirë dhe plotësisht rinovuar. 50 ml. Made in Italy 8002842130039
2,000  Lekë