L’Erboristica Crema Viso Oro di Baobab. 50 ml.

Krem trajtues me vaj baobabi cili është një përbërës i rrallë që krijon mbrojtje për lëkurën,qetësues, mbrojtës, jashtëzakonisht ushqyes.Rekomandohet për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme. 50 ml. Made in Italy 8002842063047
2,000  Lekë