Triacol Professional Therapy complex. 8 ml.

Locion trajtues për flokët, anti-zbokth i pasuruar me agjentë botanike, mentol, eukalipt, selvium dhe vitaminë B.Ajo stimulon kontrollimin e mikrocirkulacionit dhe depërton në sekretimin dhjamor, formula e tij e veçantë e ruan balancën hidrolitike duke favorizuar një qetësi të shëndetshme të flokëve. 8 ml. Made in Italy 8033971160529
1,500  Lekë