Triacol Professional Repair Keratin. 5 ml.

Locion trajtues për flokët, anti-zbokth i pasuruar me keratinë.Ajo stimulon kontrollimin e mikrocirkulacionit dhe depërton në sekretimin dhjamor, formula e tij e veçantë e ruan balancën hidrolitike duke favorizuar një qetësi të shëndetshme të flokëve.Përgjithsisht për flokët e dëmtuar për t’u kthyer në gjendje normale. 5 ml. Made in Italy 8033971161342
1,500  Lekë