Triacol Professional milky action. 10 ml.

Locion trajtues për flokët,rikuperon flokët nga agjentët atmosferikë,trajtimet kimike etj.Dhuron rezistence për strukturën kapilare të flokëve.I bën flokët të ndritshëm dhe të shëndetshëm.Me përmbajtje të qumështit dhe te kosit,gjithashtu për qëndrueshmërinë e ngjyrës së flokëve.10 ml. Made in Italy 8033971162202
1,500  Lekë