Parfume Arno Sorel Shaman Femme. 100 ml.

Një aromë e ëmbël për femrat nga një dizenjator francez.I projektuar për femrat që pëlqejnë elegancën dhe janë të sigurta çfarë duan.Ky parfum është me përbërje të aromave të luleve orientale dhe është e dominuar nga ekstraktet e lules ylang-ylang, amber, vanilje dhe sandal. 100 ml. Made in France. 3379500940633
1,500  Lekë