Parfume Royal Black Sport. 100 ml.

Një aromë e strukturuar fiks për një sportist dhe njeri pa kompromis,me ndjeshmëri dhe elegancë.Ky pafrum ka një mori ingredientësh të cilët e bëjnë atë me një aromë të freskët mashkullore.I idealizuar për njeri sportist dhe me angazhim. 100 ml. Made in France. 3379501570433
1,500  Lekë