Parfume Royal Black. 100 ml.

Një aromë elegante dhe mahnitëse dhe ju jep më shumë besim dhe ndjesi sensuale gjatë gjithë ditës.Me shumë ingredientë të kombinuar në të bëhet aromë tepër e qëndrueshme. 100 ml. Made in France 3379500280661
1,500  Lekë