Parfume Royal Gold. 100 ml.

Një aromë e shkëlqyeshme për meshkujt.Me një kombinim tërheqës,shtrirë me grejpfrut të freskët dhe molle.Shumë i përshtatëshëm në periudhën e dimrit.100 ml. Made in France 3379501720128
1,500  Lekë