Parfume Shaman Gold. 100 ml.

Një aromë me përmbajtje të ingredientëve të ndryshëm të cilat do të tërheqin vëmëndjen e cdo kalimtari.Musk, dru sandali, kedri dhe vanilje rrethojnë adhuruesit e këtij parfumi me një aromë,joshëse dhe butësi. 100 ml. Made in France 3379500390872
1,500  Lekë