Parfume Arno Sorel Roxane. 100 ml

Një aromë lulesh,femërore dhe intuitive,një ekuilibër i vërtetë ndërmjet aldehideve dhe miskut, luleve dhe hijeve të drurit.Një parfum që simbolizon magjinë dhe joshjen, për gratë elegante që përdorin këto elemente në një mënyrë shumë unike dhe sublime. 100 ml. Made in France 3379500950632
1,500  Lekë