Parfume Bonjour de Paris.100 ml.

Një aromë elegante,joshëse dhe romantike ashtu si Parisi.Me përmbajtje të theksuar të luleve të ndryshme bën që të jetë efikas për përdorim të përditshëm. 100 ml. Made in France. 3379501410142
1,500  Lekë