Parfume Bonsoir de Paris.100 ml.

Një aromë elegante,joshëse dhe romantike ashtu si Parisi.Me përmbajtje të theksuar të luleve të ndryshme.Çdo femër duhet ta ketë për përdorim në mbrëmjet e saja.100 ml. Made in France. 3379501420141
1,500  Lekë