Parfume Arno Sorel Mitsy. 100 ml.

Një aromë intensive,frymëzim klasik ndaj luleve të simbolit të lëkurës të parfumerisë tradicionale franceze të frymëzuar nga epoka më e mirë "joviale dhe romantike".Për femrat,delikate dhe misterioze që afirmon personalitetin e saj me delikatesë. 100 ml. Made in France. 3379501020624
1,500  Lekë