Parfume Solinotes Patchouli. 50 ml.

Një aromë intensive e përhershme.Një largim verbues i erërave të ftohta hapet në një zemër magjepsëse të patkolit dhe qelibar të bardhë.Aromë misterioze dhe shkëmbore me bazë kedri. 50 ml. Made in France. 3379500780994
1,500  Lekë