Parfume Solinotes Fleur de Figuier. 50 ml.

Një aromë e butë,me shije frute dhe delikate.Ekstrakte të freskëta të grejpfrut dhe gjetheve të fiku.Gjithashtu prania e qumështit në këtë parfum e bën atë sa me të freskët dhe të gjallë. 50 ml. Made in France 3379501150147
1,500  Lekë